Convocatòria per anunciar el proper esdeveniment Iniciador Girona, el proper divendres 28 a les 13h al recinte firal de Girona. Tindrem la oportunitat d’escoltar a en David Martín, de l’empresa gironina TradeInn. Parlarem de les claus per arrencar una empresa de comerç electrònic.
Encara no coneixes Iniciador Girona???

 

Convocatoria:
Et convidem a venir al proper Iniciador Girona, el 28 d’octubre amb David Martín

David Martín, fundador de Tradeinn, la primera xarxa de botigues online especialitzades en la venda de material esportiu. Actualment, Tradeinn compta amb un store de més de 15.000 referències de material esportiu, presencia a 220 països, i més de 111.000 clients.
Amb en David plantejarem una ponència en la queens parlarà de les seves experiències com a emprenedor, els seus inicis, problemes o reptes inicials (el sector del comerç electrònic al 1997 estava en una fase embrionària), i ens explicarà l’evolució de Tradeinn, com a exemple d’empresa innovadora i que ha aconseguit una bona escalabilitat, fins el punt d’inaugurar aquest passat juliol la seva gran botiga a Celrà.

Tota la informació de l’esdeveniment aquí 

Èxit de participació en el primer Iniciador Girona

Com saps, el passat 22 de setembre va arrancar una nova proposta per als emprenedors de Girona. Es va celebrar el primer Iniciador Girona, amb l’Albert Barra, expert en màrqueting hoteler.  Aquesta primera edició va tenir una molt bona acollida amb més de 70 assistents. Estem encantats d’aquesta primera rebuda, i per aixó et voliem recordar el resum que vàrem fer de la ponència de l’Albert Barra, sobre noves tendències en marketing hoteler, i hi hem adjuntat els vídeos gravats de la ponència.

L’Albert Barra, fundador d’Hoteljuice, empresa d’externalització de serveis de màrqueting online per al sector turístic, va transmetre d’una manera molt distesa i apassionada la seva experiència com emprenedor i va donar consells relacionats amb tot el que envolta el màrqueting turístic.
Pots llegir el resum de la ponència i veure els vídeos fent clic aquí

I, per acabar, voliem demanar-te ajuda:
Busquem patrocinadors per a Iniciador Girona!

Si t’interessa arribar a un public jove, dinàmic, emprenedor i proactiu, o  vols que usuaris actius de les xarxes socials parlin de la teva marca, potser a la teva empresa li interessa patrocinar el nostre esdeveniment.
Iniciador Girona forma part d’una Fundació amb presència a més de 49 ciutats d’Espanya, i a més de 15 ciutats a tot el món entre les quals hi ha San Francisco, Bogota, Londres o Brazil.

Totes les empreses patrocinadores globals o locals ho tenen clar. Escolta la seva experiència.


http://www.youtube.com/watch?v=OlLhCnlWR_s 

Contacta amb nosaltres i t’informarem sobre els diferents plans de patrocini.

Més informació: girona@iniciador.com