El passat 10 de novembre vam tornar a ajuntar per unes horetes els membres de l’equip  Wacky Walkers, l’equip que vàrem crear per fer la Trailwalker d’Intermón Oxfam el passat mes d’Abril. No obstant, la veritable gràcia de la marxa va poder-la fer sencera en companyia de la Lourdes, al nostre ritme, i tenint converses que normalment no es tenen.

_fot__1311131833120144

Vam triar una marxa que preveia preciosa, i així va ser-ho. La Matagalls-Vic ha resultat una de les marxes de senderisme més guapes que he fet aquest 2013.

 

mat-vic13

 

Enfila des de Collformic un KM aproximadament per la falda més occidental del Matagalls, i de seguida fa un descens bibrant per la falda del Montseny, travessant fagedes, rouredes, soques de castanyers impressionants, rius i corriols fins a territoris de Viladrau. Impressionant veure la masia Can Sala, el masiot fortificat on va nèixer el famós bandoler Joan Sala, Serrallonga.

Des del moment en que creuem la carretera de Seva a Viladrau, la marxa ascendeix cap a les cingleres de Taradell, des d’on hi ha una vista de l’inici de la marxa (els 3 cims del Montseny) i del destí (Vic). Des d’allà la baixada és plàcida.

Aquest any, per modificacions del recorregut, no han resultat 35kms. Segons el meu Move, 28,63 kms.

move-resum

mapa-ruta

Si fas clic a la imatge podràs accedir al Move, i podràs veure perfil de la marxa, etc.

Una altra experiència al sac. Content d’haver-la fet.