100 CIMS!

100 CIMS!

Ara sí que sí, ja tenim 100 cims considerats els més importants de Catalunya segons la FEEC. Alguns fets amb els nens, alguns sols, alguns amb molt desnivell, altres més tranquils,... però 100! Repte assolit. Ara a buscar de nous i a seguir pujant a més sostres de...

La Pica d’Estats

La Pica d’Estats

Fem la Pica d'Estats, el cim més alt de Catalunya, coronant el 100 cim fet dels marcats per la FEEC. Una passada poder estar per sobre del mar de núvols que ens regala la natura. Per veure la ruta, cliqueu aquí

Canigó (100 cims)

Canigó (100 cims)

Canigó, amb bona companyia. Ruta que fem en 2 dies, un primer fins el refugi i un segon per coronar el cim i tornar a baixar. Espectacular cim!!!!!  

Carlit( 100 cims)

Carlit( 100 cims)

Pic de Carlit, un dels cims més emblemàtics de Catalunya. La ruta s'inicia plena de llacs i força plana,però el tram final abans d'arribar a la creu del cim, es fa feixuga amb grimpada inclosa, però val molt la pena!!! Per veure la nostra ruta, cliqueu aquí.

Puig de la força ( 100 cims)

Puig de la força ( 100 cims)

Un nou 100 cim amb unes vistes espectaculars al pantà de Sau.  La ruta no té masses dificultats, el que passa que et fan sortir des de les afores del poble i s'allarga una mica més, però és assequible. L'últim tram és el més dificultós però es fa prou bé.

Joan

Bloc, experiències i canal de youtube del Joan

Aina

Experiències, enllaços i canal de Youtube de l’Aina

Lourdes

Propostes, enllaços, blocs i més de la Lourdes

Jordi

Blog del Jordi, videos, experiències, etc.