Ja feia temps que voliem fer el circ del Ter. Una excursió molt maca que passa les les muntanyes que envolten el naixement del Ter.

Començant al parking per sota de l’estació, on arrenca el GR que puja cap al refugi d’Ull de Ter, cam pujar fins el refugi, el coll de la Marrana, Bastiments, ens vam apropar al Pic du Geant, vam tornar a fer l’olla cap al pic de la Dona, Roques Blanques, i finalment des del coll de portella de Mantet, baixada cap a Vallter.

Ruta al Movescount del Jordi > link

Van sortir 5h 55min, 875 +D, amb 2h 47 d’ascens.I el punt més alt, Bastiments, en un dia esplèndit. Mireu les fotos!

Ah!! i com a part important de l’aventura. Per primera vegada la Lourdes i jo hem fet servir el nostre monovolum, el Corolla Verso, com a multivan de vacances. Vam estirar els seients de darrere, vam estirar uns malalassos, i vam sopar i dormir dins del cotxe. Jajajaj

També portavem el fogonet de Campingaz per calentar-nos el cafetó al matí quan ens vam llevar.