Fem les platges de Lloret molt ben acompanyats per primera vegada amb l’Aina i en Joan, que han fet tot el recorregut com uns campions…

La ruta de les platges del Xino-Xano és una passejada per tota la costa del terme municipal de Lloret. Arrenca a Canyelles, i després de recórrer una mica d’urbanitzacions, arriba al camí de Ronda de Lloret, un dels trams més macos. Veuràs la punta dels Cabdells, Cala Trons, els Pins d’en Sitre, i arribaràs a Lloret per darrera de Cala es Frares i Castell d’en Plaja. Després de travessar el Pg. de Lloret, enfilaràs cap al castell de Sant Joan, i de seguida baixaràs a la platja de Fenals. Des d’allà, boscos de pins i alzines, cala Boadella, i després d’una pujada una mica generosa, de seguida arribaràs al camí i carrer que accedeix a la platja de Santa Cristina.

Per seguir la ruta, podeu veure aquesta de wikiloc

Powered by Wikiloc